• Header_03
  • Header_04
  • Header_05
  • Header_01

media

facebookyoutubetwitter

Show / boekingen

Jubileum, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, buurtfeest ? Denkt u ook eens aan de opening van een evenement, congres, start van een presentatie… U zult niet snel vergeten worden… Maak uw gelegenheid een onvergetelijke ervaring  met een van de betoverende shows van Anisha Najla.

De invulling van de show is in overleg met de aanvrager, Uiteraard wordt er alleen gewerkt met professionele attributen en kostuums. De prijs van de boeking hangt af van een aantal factoren zoals de duur van de show, invulling, afstand en tijdstip.

Betaling dient voorafgaande aan de show contant of per bank/giro te zijn  voldaan.  U kunt uiteraard een factuur met BTW ontvangen.

Leest u voor meer informatie de voorwaarden.

Miniset 10 minuten, een leuke professionele  frisse start of afsluiting van uw evenement, kort maar krachtig, met sluiers en of Isiswings, prijs bedraagt € 100,-

Basisshow met evt Isiswings sluier, zwaard of zills duurt ongeveer 15 a 20 minuten. Er wordt gedanst op afwisselende ritmes, en er is sprake van interactie met het publiek.  Eventueel kan er van kostuum gewisseld worden. De prijs bedraagt € 150,-

Extra danssetje  uiteraard met ander kostuum van  10 minuten bedraagt € 50,- Tussen 2 setjes zit maximaal 1 uur.

Presentatie met Shamadan ( brandende kaarsen opeen soort kroonluchter die op het hoofd gedragen wordt) duur ongeveer 5 minuten € 50,-  (boeking kan alleen in combinatie met een basisshow).


+  Een indrukwekkende vuurspuwact met fakkels en interactie van publiek duurt ongeveer 6 a 7 minuten en bedraagt € 75,- Let op dit  kan alleen buiten, tenzij het een plafond van 5meter of hoger is. (boeking kan alleen in combinatie met basisshow, miniset of kinerfeestje).


Let op, bij boekingen na 24:00 wordt er € 25,- extra in rekening bebracht!
Prijzen zijn uiteraard excl. BTW en reiskosten (0,25 p.km. vanaf Nijmegen)
Over de prijs kan niet onderhandeld worden.